Menu
EUR
Hoe breng ik een mascara aan?

Hoe breng ik een mascara aan?

Door: Kelly De Vos Reacties: 0

Hoe breng je nu beste een mascara aan?

In 2008 won Artdeco een award in Duitsland voor ‘beste mascara’.

Niet voor niks! Want de All-in-One mascara geeft je wimpers een unieke volume, maakt ze dikker, en verlengt.

De All in one mascara bestaat nu ook in een waterproof versie & in de minerale lijn (zonder parabenen en zonder parfum).

Hoe breng je nu beste een mascara aan?

  1. zorg dat je wimpers perfect make-up vrij zijn
    dwz zorg ervoor dat er geen restjes mascara van de dag voordien aanhangen
  2. zoek een steunpunt (voor je arm) als je geen vaste hand hebt
    dit kan je doen door te zitten en met je elleboog op een tafel te rusten
  3. start met de wimpers het bovenste ooglid
  4. breng de mascara eerst aan aan de bovenzijde, gevolgd door de onderste zijde van je wimpers (bovenste ooglid)
  5. doe nu onderste wimperrand
    tik de wimpers voorzichtig aan met je marcaraborsteltje, doe dit zigzag dwz beweeg je borsteltje van rechts naar links en niet van onder naar boven
    vaak kan je hier smossen, maar ik verklap je direct een trucje hoe je snel mascara’vlekjes’ verwijderd zonder je make-up te beschadigen

 

Weetjes over masacra

  • leen je mascara nooit uit, om ooginfecties te voorkomen
  • een mascara heeft een houdbaarheid van 6maanden, gooi hem nadien weg
    hij zal beginnen klonteren, kans op ooginfecties (bacteriën)
  • mascara vlek? Geen paniek! 
    neem een oorstaafje en tik met een draaiende beweging tegen het vlekje op je huid, en weg is het vlekje

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »